Търговски обекти

Освен в сферата на жилищното строителство, ХИДРОИЗОМАТ АД започна все по-динамично и конкурентно да заявява позиция като незаменим изпълнител на търговски (бизнес) обекти. Изграждане, ремонт и реновиране – нашият екип от специалисти е готов да реализира Вашия проект.

Най-важното за нас е да останете доволни от качеството на услугата, която Ви предоставяме и най-вече от крайния резултат. Желанието ни е да сте спокойни и неангажирани по време на целия процес по изпълнение на проекта. Така че, оставете всичко на нашия екип. Оценявайки качеството на готовия обект, вярваме, че ще се доверите на ХИДРОИЗОМАТ АД и за следващите си бизнес начинания.

Изпълнението на един бизнес обект преминава през няколко фази:

  • Запознавате ни с проекта или идеята си, като за целта организираме среща с наш консултант в нашия офис;
  • Предоставяме експертно становище;
  • Изготвяме оферта и проект на договор, които предоставяме за съгласуване;
  • Съдействаме административно – от проектирането до издаването на разрешението за ползване на обекта;
  • Същинско изпълнение на възложеното;
  • Вие се радвате на готовия резултат и берете плодовете на бизнеса си.

Ако имате нужда от горните дейности за: магазини, барове и заведения за хранене, банки, аптеки, търговски обекти в молове, както и преместваеми обекти от всякакъв вид, ние сме Вашият перфектен изпълнител.

Ние можем да Ви предложим:

1. Качествено изграждане на търговски (бизнес) обекти на база предварително изготвена проектна документация, съгласувана и с гарантирано разрешение за ползване;

2. Ремонт и реновиране на Вашия обект (магазин, заведение и т.н.) чрез промяна на интериор, боядисване, освежаване и други;

Ние ще реализираме и най-смелите, и претенциозни идеи. Ще Ви помогнем да преобразите Вашия търговски обект с нова, иновативна и модерна визия, която ще допринесе за още повече успех в бизнеса. След нашата намеса, Вие определено няма да останете незабелязани.

За разлика от жилищното ни строителство, реализация по бизнес/търговските обекти предлагаме на територията на цялата страна, така че не се колебайте и се обърнете към нас.

Обадете ни се за Изграждане Ремонт и реконструкция на офиси, магазини и промишлени сгради