Жилищна сграда Нова Надежда

За сградата

Един от последните реализирани обекти на ХИДРОИЗОМАТ АД е жилищна сграда „Нова Надежда“. Този проект бе осъществен за около 16 месеца и разпродаден за по-малко от 3 месеца. Радваме се, че с реализирането на тази сграда много семейства отриха своя нов дом и превърнаха всяко едно от жилищата в домашен Рай, изпълнен със семеен уют.

Жилищна сграда „Нова Надежда“ се състои от 9 етажа, от които 8 жилищни, 1 сутеренен с паркоместа, и топла връзка към жилищната зона. Апартаментите са общо 43, при общо РЗП 5 500 м2, като всеки е проектиран максимално функционално, за да отговаря на съвременния градски живот. Апартаментите на последните етажи са обширни и разполагат с огромни тераси, от които се открива прекрасна панорамна гледка към Витоша и към градската част.

Жилищна сграда „Нова Надежда” е с уникална архитектурна визия, разположена в класическата градска среда в централната част на ж.к. “Надежда 2”. Сградата е ситуирана на много удобно и комуникативно място, в изключителна близост до основната пътна артерия – бул. „Ломско шосе”, само на 5 минути пешеходно разстояние от метростанция „Надежда” и на 10 минути от Северен парк. Това прави сградата с изключително бърз достъп за обитателите й до централните части на града. При избора на парцел бе взета предвид близостта до хипермаркети, магазини, районна поликлиника, дрогерии, училища и детски градини.

С реализирането на „Нова Надежда“ материализирахме визията за градско жилище на взискателния клиент с активен начин на живот: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие, сигурност и комуникативно местоположение. Архитектурата е впечатляваща и създава усещане за динамичност. При проектирането на обекта водещите направления бяха удобството на живущите и енергийната ефективност на сградата. При строителството наблегнахме на високо качество на материалите и изпълнението, спазване на строителните стандарти и внимание към детайла.

„Нова Надежда“ е едно от нашите прекрасни бижута, което не случайно ползваме като визитка за бъдещите ни клиенти, за да покажем в какво ще се превърне поредният празен парцел, с чието преобразяване сме се заели.

Свържете се с нас и за Вашия проект